Община Две могили

+ - =

Проект за незабавна подкрепа
02 Юли 2020

 ДО: Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост, гр. Две могили

 Относно: Проект за незабавна подкрепа за подпомагане на уязвими общности, засегнати от кризата с вируса COVID-19 в България


   Уважаема г-жо Куцарова,

 В качеството ми на директор на Български дарителски форум – представляващ за целите на договаряне предоставянето на подкрепа от Фонд „Обединени срещу COVID-19“, иницииран от Български дарителски форум, Фондация „Америка за България“, Посолство на САЩ в България и Американска търговска камара в България, имам удоволствието да Ви уведомя, че потвърждаваме предоставянето на дарение за Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост, с. Две могили, ЕИК 5305290171 в размер на 5 000 лева.

 Фонд „Обединени срещу COVID-19“ е създаден за подпомагане на уязвими общности, засегнати от кризата с вируса COVID-19 в България. Благодарение на набраните дарителски средства от фондации, компании и индивидуални дарители, Фондът подкрепя дейности, насочени към първостепенни нужди, включително доставка на храни, лекарства, предпазни средства, ежедневна грижа, психологическа помощ и друг вид подкрепа, с които се цели оказване на помощ на най-уязвимите групи в обществото.

 Дарението към представляваната от Вас организация ще бъде изплатено еднократно по банков път. Към настоящото писмо е приложен проект на договор, който урежда правилата и условията по получаване и изразходване на средствата от Фонда. Приложени са и образци на всички съпътстващи документи.

 Моля в срок до 01.06.2020 г. писмено в електронно съобщение до Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. да потвърдите, че приемате дарението при изпълнението на условията, описани в договора, и съответно го приложите подписан.

 При въпроси относно получаването на дарението, както и при изпълнението на условията, моля, не се колебайте да се свържете с нас!


 С най-добри пожелания за успех в начинанията,

 Оперативен Борд на основателите на Фонд „Обединени срещу COVID-19“

 

Красимира Величкова, изпълнителен директор, Български дарителски форум

Десислава Тальокова, изпълнителен директор, Фондация „Америка за България“

Петър Т. Иванов, изпълнителен директор, Американска търговска камара в България

Представител на Посолството на САЩ в София

 
Заповеди на Министерство на здравеопазването във връзка с предложение на главния държавен здравен инспектор
02 Юли 2020
 
Заповед № 518
02 Юли 2020

продължава...
 
Заповед № 517
02 Юли 2020

продължава...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 2 от 304

Банкова сметка

ОББ АД КЛОН ДВЕ МОГИЛИ
IBAN BG30UBBS80028449207610
BIC UBBSBGSFModule error

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019


Правна информация :: Лични данни
 
Проект “Модерна и ефективна администрация в община Две могили”. Договор №A-09-31-38-C/12.06.2009 г.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския Социален фонд
Copyright © 2010 Община Две могили. Всички права запазени.