На основание чл. 90, ал. 2 от Кодекса на труда във връзка с чл. 55 от Закона за общинската собственост и чл. 6, ал. 1 и ал. 2 от Правилник № 6 за Устройството и дейността на Общинско предприятие “Обществено хранене”, действащо на територията на Община Две могили, област Русе и утвърдена Заповед № 422/30.04.2019 г. на Кмета на Община Две могили Обявява конкурс за длъжността Директор на Общинско предприятие „Обществено хранене” - гр. Две могили, при следните условия: 1. За участие в конкурса се допускат лица, които отговарят на следните изисквания: 1.1 Образование – висше – минимална степен „бакалавър” с професионално направление: Право, Икономика, Туризъм, Хранителни технологии; 1.2 Професионален опит – минимум 2 години управленски опит; 1.3 Правоспособност за управление на МПС, кат. „В” 1.4 Чужд език - предимство; 1.5 Умения за работа в екип; 2. Документи за участие: 2.1 Писмено заявление за участие в конкурса по образец; 2.2 Подробна автобиография – CV; 2.3 Копие от документ за придобита образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация и правоспособност; 2.4 Копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит – трудова книжка, служебна книжка, осигурителна книжка; 2.5 Медицинско свидетелство - оригинал 2.6 Свидетелство за съдимост - оригинал; 2.7 Копие от Свидетелство за управление на МПС, кат. „В” 2.8 Концепция на тема „Управление и организация на ОП „Обществено хранене” за период от 5 години” 2.9 Други документи: сертификати за завършени курсове и обучения, документ, удостоверяващ владеене на чужд език, документ удостоверяващ компютърна компетентност. 3. Начин на провеждане на конкурса: 1. Допускане по документи: комисия, назначена от кмета на общината разглежда всяко постъпило заявление, като преценява дали са представени всички изискуеми документи и дали те удостоверяват покриването на минималните и специфични изисквания за заемане на длъжността. Допуснатите до участие в конкурса след оценяване на представената концепция се уведомяват писмено за часа и датата на провеждането на интервюто. 2. Оценяване на представената концепция на тема „Управление и организация на ОП „Обществено хранене” за период от 5 години”. Концепцията се представя заедно с документите за кандидатстване в конкурса. Изисквания към структурата и оформлението на разработката: • Точно и ясно формулиране на приоритетите в управлението и организацията на общественото предприятие, както и визия за развитието му; • Обоснованост на управленските цели и действия, свързани с предлаганите приоритети; • Очаквани резултати. Приложимост и ефективност; • Съобразеност с нормативната уредба; • Стратегическо мислене, логичност, последователност, аргументираност; • Обем на разработената концепция – не повече от 8 страници, форма А 4, използвания шрифт да бъде Times New Roman 12
|