Община Две могили

+ - =

News
Покана за четиридесет и петото (извънредно) заседание на Общински съвет – Две могили
Monday, 10 December 2018 11:27
There are no translations available.

   На основание чл. 23, ал. 4, т. 1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация във връзка с чл. 55, ал. 3 и ал. 4 от Правилник № 1 за организацията и дейността на общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, свиквам VІI-мия Общински съвет – Две могили на четиридесет и петото (извънредно) заседание, което ще се проведе от 10.00 часа на 14.12.2018 година (петък), в конферентната зала на Община Две могили.

 
Дарителска кампания
Monday, 10 December 2018 06:38
There are no translations available.


 
Начало на най-светлите зимни празници – Рождество Христово и Нова година
Tuesday, 04 December 2018 11:49
There are no translations available.

   На 3-ти декември в град Две могили бе дадено началото на най-светлите зимни празници – Рождество Христово и Нова година.
   По дългогодишна традиция, за коледно дърво се украсява 10 метрова жива елха, намираща се в центъра на града пред Читалището. Всяка година в началото на декември запалването светлините на елхата е придружено от богата музикална програма. В тази студена декемврийска вечер децата от подготвителна група „Мечо Пух” към Детска градина „Кирил и Методий” и Детско вокално студио "Кейси", при ЦПЛР - ОДК "Д-р Пангелов" в Две могили ни зарадваха с изпълненията си.
   Студеното време и мъглата не попречиха на малките сладури от детската градина и по-големите от студио „Кейси” да стоплят с коледни песни и стихчета сърцата на всички граждани. На събитието присъстваха кметът на общината г-н Божидар Борисов, председателят на Общински съвет г-н Стефан Димитров, представители на общинска администрация, общински съветници, граждани, деца и ученици.
   Кметът на Общината г-н Борисов благодари на малките изпълнители, пожела на всички весели Коледни и Новогодишни празници и заедно с най-малката изпълнителка от Детски вокално студио „Кейси” - Галена Билчева запали светлините на Коледното дърво и постави началото на зимните празнични събития.
   Уважаеми съграждани, през месец декември предстоят още изненади за всички вас!

Read more...
 
Запалване светлините на Коледната елха
Friday, 30 November 2018 11:08
There are no translations available.


 
Съобщение
Wednesday, 28 November 2018 08:16
There are no translations available.


 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 145
Terms of Use :: Privacy policy
 
Project “Modern and Effective Administration in the municipality of Dve Mogili”. Contract А 09-31-38С/12.06.2009
Тhis project is being implemented with the financial support of Administrative Capacity Operational Programme, co-funded by the European Union through the European Social Fund.
Copyright © 2010 Dve Mogili Municipality. All rights reserved.