Община Две могили

+ - =

Събития


Седмица посветена на Филип Тотю
31 Март 2014


 
Часът на Земята
14 Март 2014

   В знак на съпричастност към шестото поредно издание на глобалната инициатива Часът на Земята, което ще се проведе на 29 март 2014 година /събота/ всички сгради на общинските и кметски институции, паметник „Филип Тотю” гр. Две могили и много други ще притъмнят светлините си за час от 20:30 ч. до 21:30 часа.
   Кметът на община Две могили – господин Николай Христов приканва всички жители и гости на Общината да се присъединят към инициативата като загасят за един час осветлението на домовете си на 29.03.2014г. от 20:30 до 21:30 часа.
   Часът на Земята е глобална инициатива, чиято цел е да привлече вниманието на хората към проблема с климатичните промени и да ги стимулира да заемат активна позиция за решаването му.
   По време на Часът на Земята, хора от целия свят символично гасят осветлението в домовете си, а знакови сгради притъмняват като по този начин се отправя призив за по-устойчиво бъдеще и ангажираност на хората към екологичните проблеми.
   „Какво би направил ти, за да спасиш планетата?” – промяната зависи от малките стъпки на всеки от нас.

 
Ден за вредата от алкохола
14 Февруари 2014

На 14.02.2014г. в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” – гр. Две могили във връзка с празника Трифон зарезан, се проведе беседа за вредата от алкохола сред ученици от училището. Срещата беше образователна интерпретация на последствията от алкохолната зависимост и включваше хумористични тетрални сценки с участници от II – ри А, Б и В клас Организатори на мероприятието бяха мед.сестра Павлова и учителите при СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” – гр. Две могили – г-жа Наталия Цанева и г-жа Галина Ангелова. 


 
Обръщение на кмета на Община Две могили по случай Международния ден на възрастните хора
01 Октомври 2013

    Уважаеми дами и господа, 

Приемете моите най-сърдечни поздравления и благопожелания по повод 1-ви октомври – Международния ден на възрастните хора!
На този ден отдаваме почит и заслужено признание на вас, нашите родители, баби и дядовци, на дълголетието и  мъдростта. В днешния забързан и динамичен свят вие сте примера, чрез който поколенията получават смисъла на познанието за търпение, упоритост, честност и отговорност.
Обръщам се към вас като към хора, които продължават да участват активно в обществения живот и ви благодаря за вашата всеотдайност и принос за развитието на общината. Гордея се с неуморния ви дух, енергия и желание за пълноценен живот.
       От името на ръководството на Община Две могили и лично от свое име ви пожелавам да сте живи, здрави и активни още много години!
        Честит празник!

        Николай Христов

Кмет на Община Две могили

 
Дискусионен младежки форум по проект "Партньорство за просперитет''
08 Април 2013


продължава...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 9 от 11

Банкова сметка

ОББ АД КЛОН ДВЕ МОГИЛИ
IBAN BG30UBBS80028449207610
BIC UBBSBGSFModule error

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019


Правна информация :: Лични данни
 
Проект “Модерна и ефективна администрация в община Две могили”. Договор №A-09-31-38-C/12.06.2009 г.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския Социален фонд
Copyright © 2010 Община Две могили. Всички права запазени.