Община Две могили

+ - =

Начало на най-светлите зимни празници – Рождество Христово и Нова година
04 Декември 2018

   На 3-ти декември в град Две могили бе дадено началото на най-светлите зимни празници – Рождество Христово и Нова година.
   По дългогодишна традиция, за коледно дърво се украсява 10 метрова жива елха, намираща се в центъра на града пред Читалището. Всяка година в началото на декември запалването светлините на елхата е придружено от богата музикална програма. В тази студена декемврийска вечер децата от подготвителна група „Мечо Пух” към Детска градина „Кирил и Методий” и Детско вокално студио "Кейси", при ЦПЛР - ОДК "Д-р Пангелов" в Две могили ни зарадваха с изпълненията си.
   Студеното време и мъглата не попречиха на малките сладури от детската градина и по-големите от студио „Кейси” да стоплят с коледни песни и стихчета сърцата на всички граждани. На събитието присъстваха кметът на общината г-н Божидар Борисов, председателят на Общински съвет г-н Стефан Димитров, представители на общинска администрация, общински съветници, граждани, деца и ученици.
   Кметът на Общината г-н Борисов благодари на малките изпълнители, пожела на всички весели Коледни и Новогодишни празници и заедно с най-малката изпълнителка от Детски вокално студио „Кейси” - Галена Билчева запали светлините на Коледното дърво и постави началото на зимните празнични събития.
   Уважаеми съграждани, през месец декември предстоят още изненади за всички вас!


 
Правна информация :: Лични данни
 
Проект “Модерна и ефективна администрация в община Две могили”. Договор №A-09-31-38-C/12.06.2009 г.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския Социален фонд
Copyright © 2010 Община Две могили. Всички права запазени.